yhteishoito

Yhteishoito Mari Sydänsäteen kanssa syntyi alunperin asiakkaiden tilauksesta jouluna 2021 ja se toimii hyvin. Meidän hoitoenergiamme sopivat loistavasti yhteen ja täydentävät toisiaan. Marin energia on lempeää, rauhallista ja pikkutarkkaa kun taas mun nopeaa, voimakasta ja tehokasta. Yhteishoidon hyödyt: Voin tehdä psyykeelle rankempia hoito-osioita kun Mari pitää energeettisesti tilaa ja tasapainottaa rankkuutta. Voidaan hoitaa yhtä aikaa kahta eri asiaa, jolloin saadaan enemmän aikaan lyhyessä ajassa. Voidaan myös hoitaa yhtä aikaa jotain asiaa, jolloin siihen tulee enemmän tehoa ja voin tarvittaessa boostata Marin energiaa tilanteissa, joissa tarvitaan naisen energiaa enemmän esim. miesvihan hoito. Me myös tiedostetaan asioita eri näkökulmista, niin huomaamme enemmän asioita kuin yksin hoitaessa.

Yhteishoitoa saa myös kaukohoitona.

Marin hoitoymmärrys:

Jokaisella meistä on ydinminä, joka on aina täydellisen terve. Ihmisen parantuminen on sitä kun hän vähitellen vapautuu asioista, jotka estävät tervettä ydinminää näkymästä, ja hoitajan tehtävä on tukea hoidettavaa tässä prosessissa, auttaa ihmistä parantamaan itsessään niitä asioita, joita hän sillä hetkellä pystyy itse tiedostamaan. Joskus tosin riittää, että hoitaja tiedostaa niitä ja joskus hoitajan energia korjaa asioita, joita hänkään ei itse tiedosta. Paraneminen saa olla rauhallinen matka, jonka aikana on mahdollisuus oppia itsestään ja kuuntelemaan itseään. Tämä prosessi on itsessään arvokas ja tärkeä eikä parantumista tarvitse ylisuorittaa eikä kiirehtiä. Parantumiseen ihminen tarvitsee turvaa ja tilaa. Itse koen oleelliseksi hoitamisessa Jumalayhteyden, rakkauden, läsnäolon, myötätunnon ja ehdottoman hyväksynnän. Uskon, että mistä tahansa on mahdollista parantua.

-Mari-

Marin 3 Sosiaaliset  media kanavaa ovat tässä: https://www.tiktok.com/@marisydnsde?_t=8k7tXGm1xxp&_r=1

https://www.youtube.com/@amethystc2636

ja: https://www.instagram.com/minihiilaus/

Börjen hoitoymmärrrys on tässä: https://www.rakenteellinenhoito.com/index.php/hoitoymmarrykseni/

Marin ja Börjen yhteishoito

Yhheishoidossa toimimme lahjoitusperiaatteella, eli saat lahjoitaa niin paljon kun pystyt/haluat.

Teemme kaukohoitoina erilaisten vihkimysten (esim. Reiki) purkuja. Vihkimysten purut on maksuttomia. Lahjoituksia saa tottakai aina antaa, jos haluaa.

yhteystiedot

Puh. 044 555 6563
borje.olan@gmail.com

Kotivastaanottoni:
Aurinkokivenpiha 2-4 B 31 Kivistö Vantaa

Joogakoulu Shanti:
Runeberginkatu 43, 4 krs.
Helsinki

Tilitiedot: FI7140551020104141

facebook

Suomi