PARISUHDEHOITO

Vuosien varrella olen välillä auttanut pariskuntia. Useimmiten niin, että toinen osapuoli on käynyt hoidossa, ja olen huomannut, että joku hänen ongelmistaan johtuu hänen suhteestaan kumppaniinsa. Joskus niin, että molemmat tulevat yhtä aikaa hoitoon.

Parisuhdehoidon perusta on sama kun yksilöhoidossa. Kysyn mitä vaivaa, etsin ongelman juuren, näytän/viestitän siitä pariskunnalle, kun he pystyvät kohtamaan/hyväksymään/tiedostamaan ongelman niin se on korjaantunut/minä korjaan sen.

Niille teistä, jotka kaipaavat lisää lukemista: Parisuhdeongelmia on viidenlaisia.

  1. Rakkausongelmassa kyse voi olla siinä että: # Ei salli itsensä tulla rakastetuksi. # Kumppani ei tiedosta mitä rakkausmuotoja sinä tarvitset, tai # sinäkään et sitä tiedosta. # Ne rakastamismallit mitä te olette lapsuudessa omaksuneet eivät ole linjassa. # Ymmärrys/suhde itse rakkauteen on vääristynyt/ei kestävä. # Läheisyydenpelkoa.
  2. Eroottiisuusongelmissa kyse voi olla: # yllä oleva ei ole kunnossa. Eriytyisesti herkille ihmisille. # Kontakti omaan voimaan on vähentynyt. # Kontakti mielen osaan, joka on nuorempi kun eroottiisuus ikä. # Joku muu trauma on nostanut jonkun haavan pintaan. # Häpeät itsestä tai itsekritiikkiä. # Sisäisiä ristiriitoja nautinnon/ halujen suhteen
  3. Kommunikaatio-ongelmat: # Ette ole oppineet selvittämään riitoja. # Ette tiedosta, että joko voi puhua tunteista tai asioista. # konfliktien välttelyä. #
  4. Persoonallisuusongelmat: # epäkypsyyttä parisuhteeseen, eli että ei ymmärrä, että pitää huomioida toista, # Jakaantunut persoonallisuus. Eli että eri osat sinua haluaa eri asioita. # Psyykkistä epävakautta, josta johtuu usein vaan ongelmaa, jos kumppani ei osaa ”handlata/hyväksyä/tiedostaa asiaa”. # Työnarkomaanius. # Muut riippuvuudet. # Eri fokukset elämässä. # Tarpeittenne tiedostamattomuus. # Kumppanin haavat, taikka opitut mallit triggeröi sinun haavoja. # Irti kehosta # Mieli poissa # Kunnioittamattomuutta # Aloitekyvyttömyyttä # Perfektionismia # Materialismia, eli kyvyttömyyttä arvostaa toisen itsearvoa.
  5. Energia/ henkijutut # Demoni jutut. # # Muut energiajutut. # Kotinne voi olla riivattu. # Olet tehnyt jonkun rituaalin/sopimuksen, jonka vaikutukset haittaavat. # ”Menneet elämät”.

 

Yllä olevasta listauksesta voi olla apua itsetyöstöönkin.

Niin kuin muutenkin hoidossa, niin voi tulla puhdistusoireita ja voi olla, että emme saa kaikkia asioita käsiteltyä yhdellä kerralla. Toki tähän asti parisuhdehoitojen tunnettu hoitoteho on ollut muita hoitoja parempi, sen takia että rakkaudettomuus suhteessa on niin suuri taakka ja kun sen saa parannettua niin ero on tosi suuri. Kirjoitan ”parempi” sen takia että minulle tulee hoitoihin paljon ihmisiä ja kaikilla ei ole niin suurta tarvetta, joten se hyöty mitä he huomaavat ei ole niin suurta.

Parisuhteeen hoitohinta on sama kun yksilöhint

 

yhteystiedot

Puh. 044 555 6563
borje.olan@gmail.com

Kotivastaanottoni:
Aurinkokivenpiha 2-4 B 31 Kivistö Vantaa

Joogakoulu Shanti:
Runeberginkatu 43, 4 krs.
Helsinki

Tilitiedot: FI7140551020104141

facebook

Suomi