kehitystaustani

Kokonaisvaltainen terveys

Aikuiselämäni on ollut jatkuva matka hyvän elämän ymmärtämiseen. Polkuni alkoi vuonna 1993 kokkikoulusta. Ruuanlaittokiinnostukseni sai lisäpotkua ravintolisistä kun vuonna 1999 lähdin tekemään verkostomarkkinointia terveystuotteilla. Sen mukana tuli myös itsensäkehittämiskirjallisuus. Ehdin lukea 83 terveyskirjaan ennen kuin siirryin henkiselle tielle. Se oli oikeastaan luonteva jatke pyrkimyksessäni ymmärtää ihmistä kokonaisvaltaisesti, jotta voisi elää hyvää elämää ja omistaa työkalut, jolla voi auttaa muita.

Tätä muiden auttamista olen kehittänyt niin paljon että olen siinä ammattilainen.

“hörhöys”

Nuorena olin kunnon New-age “hörhö”. Ehdin muun muassa meditoida 6000 h, tavata viittä valaistunutta mestaria, lukea 110 hörhökirjaa ja käydä tantrakurssit. Kaikki tämä on antanut minulle hyvän sanavaraston, ymmärryksen ja kyvyn keskustella eri tyylisten uskovien kanssa. Tästä osaamisesta on hyötyä sielunhoidossa, koska on tärkeä keskustella ihmisten kanssa heidän termeillään.
 

Parantamisen alkeet

Vuonna 1999 aloin hieroa jalkoja juhlissa. Hierominen tuli minulle luonnollisesti ja tein sitä joka juhlissa kuuden vuoden ajan. Tästä opin perusteet lihastyöskentelylle. Vuonna 2005 minut johdatettiin osteopatti Markku Korgin luo, joka opetti pienryhmää parantamisessa. Hän opetti ja näytti meille kaikenlaista hyödyllistä – muun muassa opin tiedostamaan meridiaanit. Vuonna 2006 aloin ottaa maksavia asiakkaita. Taitoni kasvoi tekemällä. Vuonna 2008 olin jo niin pätevä, että pystyin rahoittamaan hoidoilla kesälomani Ruotsissa. Tässä vaiheessa osasin lihastason ja meridiaanien kautta fyysisten vaivojen tukemisen. Voisin väitää, että samaa mitä jäsenkorjaajat tai koko kehon vyöhyketerapeutit osaavat.
 

Minä, Jeesus ja Pyhä Henki

Jeesus löysi minut vuonna 2008 ja aloin seurata häntä. Sain kuukauden kuluttua Pyhän Hengen, joka jatkoi hoito-opetustani. Hän on opettanut minua näkemään menneisyydestä kumpuavat psyykkiset traumat, sydänhaavat, pahat henget ja niin paljon muuta. Parantamisessa ja sielunhoidossa yksi tärkeimmistä asioista on tiedostaa ongelman juuret. Tämä taito kuuluu nykyään eritysosaamisiini.

Olen toiminut esirukoilijana niissä kolmessa seurakunnassa jossa olen ollut.

Yhteiskuntakelpoinen sielunhoitaja

Kun olin seurannut Jeesusta kolme vuotta niin hän sanoi: “Lähde opiskelemaan.” Ja koska ystävät ja asiakkaani olivat Helsingissä valitsin teologisen tiedekunnan. Opiskelin 01.08.2012 – ??.??.2020 pääaineena käytännöllinen teologia ja otin sivuaineeksi sosiaalipsykologian. Opintoni kasvatti minussa yhteiskunnallista perspektiiviä ja ajattelukykyä. Tämän lisäksi Jeesuksella oli aikaa opettaa, eheyttää ja korjata minua ja luoda minusta ihminen, joka tehokkaasti osaa tehdä työtä Jumalan kanssa eri tilanteissa.
 

Osaamiseni

Kaikien kehollisten vaivojen korjaamisen lisäksi olen oppinut tekemään tehokasta sielunhoitoa Pyhän hengen kanssa. Ruokavalioterveystiedosta on välillä myös hyötyä. Olen myös lukenut vuorovaikutuskirjallisuutta ja osaan siitäkin näkökulmasta lähestyä ihmisten viestinnällisiä ongelmia.
Kasvava osaamiseni on johdattanut minua harkitsemaan ryhmien vetämistä ja olen jo ottanut siihen suuntaan ensi askeleen vetämällä Steinerkoululla “Mitä olemme” -kurssin. Koen että Jumala johdattaa minua tähän suuntaan, jotta hänen tuntemisensa tulisi arkipäiväiseksi kasvavassa määrin muidenkin ihmisten elämässä.

yhteystiedot

Puh. 044 555 6563
borje.olan@gmail.com

Kotivastaanottoni:
Börje Ölander
Arentinkuja 1 C 283
Helsinki

Joogakoulu Shanti:
Runeberginkatu 43, 4 krs.
Helsinki

facebook