kehitystaustani

Kokonaisvaltainen terveys

Aikuiselämäni on ollut jatkuva matka hyvän elämän ymmärtämiseen. Polkuni alkoi vuonna 1993 kokkikoulusta. Ruuanlaittokiinnostukseni sai lisäpotkua ravintolisistä kun vuonna 1999 lähdin tekemään verkostomarkkinointia terveystuotteilla. Sen mukana tuli myös itsensäkehittämiskirjallisuus. Ehdin lukea 83 terveyskirjaa ennen siirtymistäni henkiselle tielle. Henkiselle tielle siirtymiseni oli oikeastaan luonteva jatke pyrkimyksessäni ymmärtää ihmistä kokonaisvaltaisesti, jotta voisi elää hyvää elämää. Halusin myös omistaa työkalut, jolla voi auttaa muita.

Tätä muiden auttamista olen harjoittanut ja kehittänyt erinomaisin tuloksin niin paljon, että olen siinä ammattilainen.

“Hörhöys”

Nuorena olin kunnon New-age -“hörhö”. Ehdin muun muassa meditoida 6000 tuntia, tavata viittä valaistunutta mestaria, lukea 110 hörhökirjaa ja käydä tantrakurssit. Kaikki tämä on antanut minulle hyvän maailmankatsomuksellisen sanavaraston, laajan ymmärryksen ja monipuolisen kyvyn keskustella eri tyylisten uskovien kanssa. Tästä osaamisesta on hyötyä hoitojen antamisessa, koska on tärkeä keskustella ihmisten kanssa heidän termeillään.

Parantamisen alkeet

Vuonna 1999 aloin hieroa jalkoja juhlissa. Hierominen tuli minulle luonnollisesti ja tein sitä joka juhlissa kuuden vuoden ajan. Näin opin käytännössä lihastyöskentelyn perusteet. Vuonna 2005 minut johdatettiin osteopaatti Markku Korgin luo, joka opetti pienryhmää parantamisessa. Hän opetti ja näytti meille kaikenlaista hyödyllistä. Opin muun muassa tiedostamaan meridiaanit eli kehon energialinjat. Vuonna 2006 aloin vastaanottaa maksavia asiakkaita. Taitoni kasvoi tekemällä. Vuonna 2008 olin jo niin pätevä ja ammatillinen osaamiseni niin tunnustettua, että pystyin rahoittamaan hoidoilla kesälomani Ruotsissa. Tässä vaiheessa osasin käsitellä lihaksistoa ja tukea meridiaanien kautta fyysisiä vaivoja. Voisin väittää, että tuolloin tein samaa mitä jäsenkorjaajat tai koko kehon vyöhyketerapeutit osaavat.

Minä, Jeesus ja Pyhä Henki

Jeesus löysi minut vuonna 2008 ja aloin seurata häntä. Sain kuukauden kuluttua Pyhän Hengen, joka jatkoi hoito-opetustani. Hän on opettanut minua näkemään menneisyydestä kumpuavat psyykkiset traumat, sydänhaavat, pahat henget ja niin paljon muuta. Parantamisessa ja sielunhoidossa yksi tärkeimmistä asioista on tiedostaa ongelman juuret. Tämä taito kuuluu nykyään eritysosaamisiini.

Olen toiminut esirukoilijana niissä kolmessa seurakunnassa, joissa olen ollut.

Yhteiskuntakelpoinen sielunhoitaja

Kun olin seurannut Jeesusta kolme vuotta niin hän sanoi: “Lähde opiskelemaan.” Ja koska ystävät ja asiakkaani olivat Helsingissä, valitsin teologisen tiedekunnan. Opiskelin 01.08.2012 – 01.07.2021 pääaineena käytännöllinen teologia ja otin sivuaineeksi sosiaalipsykologian. Opintoni kasvattivat minussa yhteiskunnallista perspektiiviä ja ajattelukykyä. Tämän lisäksi opintojen aikana Jeesuksella oli aikaa opettaa, eheyttää ja korjata minua eli luoda minusta ihminen, joka tehokkaasti osaa tehdä työtä Jumalan kanssa eri tilanteissa.

Osaamiseni

Monien kehollisten vaivojen korjaamisen lisäksi olen oppinut tekemään tehokasta sielunhoitoa Pyhän hengen kanssa. Ruokavalioterveystiedosta on välillä myös hyötyä hoitamisessa. Olen myös lukenut vuorovaikutuskirjallisuutta ja osaan siitäkin näkökulmasta lähestyä ihmisten viestinnällisiä ongelmia.
Kasvava osaamiseni on johdattanut minua harkitsemaan ryhmien vetämistä ja olen jo ottanut siihen suuntaan ensi askeleen vetämällä Steinerkoululla “Mitä olemme” -kurssin. Koen että Jumala johdattaa minua tähän suuntaan, jotta hänen tuntemisensa tulisi arkipäiväiseksi kasvavassa määrin muidenkin ihmisten elämässä.

yhteystiedot

Puh. 044 555 6563
borje.olan@gmail.com

Kotivastaanottoni:
Börje Ölander
Aurinkokivenpiha 2-4 B 31 Kivistö Vantaa

Joogakoulu Shanti:
Runeberginkatu 43, 4 krs.
Helsinki

Tilitiedot: FI7140551020104141

facebook

Suomi