hoitoymmärrykseni

Tarkoitettu pääsääntöisesti hoitajille

Hoitamisen perusta on tiedostaa ja näyttää ihmisten ongelmien juuret, sekä osata ratkaista ne. Tässä tekstissä käsitellään ongelmien tiedostamista ja niiden näkyväksi tekemistä.

Hoitoihin liittyy olennaisesti kyky tiedostaa sitä, mitä ihminen on. Kerron myöhemmin tässä tekstissä kymmenestä ulottuvuudesta, joilla ihmisillä on kyky liikkua. Nämä on hyvä tiedostaa, mikäli haluaa auttaa ihmisiä kaikissa hänen jutuissaan.

Perusideana on, että keho ilmentää ongelmia jollain tavalla. Kun ongelma on korjattu, sekä ihmisellä on käytettävissä resursseja korjaukseen, aloittaa keho ja mieli tämän jälkeen ilmentämään seuraavaa ongelmaa työstettäväksi. Näitä ongelmia on lähes kaikilla ihmisillä varastossa. Ongelmat voivat aktivoitua myös elämäntilanteiden mukana, vaikka resursseja niiden käsittelemiseen ei sillä hetkellä olisi käytettävissä.

Toinen olennainen asia on, että mikäli ihminen ei ole omassa itsessään niin auttaminen vaikeutuu. On monta tapaa olla poissa itsestä, siis ei kehossa.

Sisäänpäin ulottuvuus eli hoitotasot

Meillä on seitsemän sisäistä tietoisuustasoa, jotka kaikki sisältävät paljon asioita. Useimmiten täältä löytyy suurin osa ongelmistamme. Kuvailen nämä ulkoa sisäänpäin. Useimmiten ihmiset oppivat tiedostamaan nämä näin päin, sillä synnymme 3D-maailmaan ja sieltä käsin opimme itsestämme. Kaikilla tasoilla on huomattavan paljon opitavia asioita. Mitä tarkemmin tiedostat, sen paremmin voit autaa. Useimiten ongelmat myös heijastelee monille tasoille.

1. Lihakset. Kaikki pehmytkudos ja iho kuuluvat tähän tasoon. Täällä keho ilmentää lähestulkoon pelkkiä seurauksia. Lihasten runnominen ilman syy-tietoisutta useimiten ei tuota paljokaan hyötyä.

2. Luusto. Tänne kuuluu myös hermosto. Jotkut ongelmat voivat osittain olla peräisin tältä tasolta, esim. tietyt allergiat. Luuston kalvot ovat tällä hetkellä tämän tason kiinnostavin seikka. Niksautusta en tee. Nikamat vapautuu kun hoitaa ongelmat, ei toisin päin.

3. Sisäelimet, mieli, sydän ja tunteet. Verenkierto ja lymfajärjestelmä kuuluvat myös tänne. Mielessä on paljon uskomuksia, joita voi parantaa mielityökaluilla. NLP ja PSYCH-K® osia jotka on täällä. Jos ihminen irtoaa kehosta, se ensin usein pakenee mieleen ja sitten toki mielikin voi lähteä pois. Sydämeen hänet pitää palauttaa. Sama asia pätee, jos ihmisellä on vaikeaa tiedostaa halunsa, nekin kumpuaa sydämestä.

Sydänhoitoon kuuluu lähes aina myös sydämen alaosan korjaus. Sydämen pitäisi saada tukea harasta, joten pitää tarkistaa, että lonkka ja jalat ovat kunnossa sekä maa-yhteys toimii.

4. Meridiaanit. Kaikki ongelmamme vääntävät tai muokkaavat meridiaaneja jotenkin. Niitä suoristamalla voi tehdä paljon hyötyä, koska tämä taso on keskellä meitä. Kun niitä pystyy tiedostamaan ja suoristamaan, oppii jossain vaiheessa myös huomaamaan, mitkä asiat aiheuttavat niiden vääntymiset. Jos syitä ei korjaa, jää hoidon teho lyhyeksi. Monet päänsäryt johtuu tukkeutuneista päämeridiaaneista jotka on tikosa koska ihminen ei tiedosta tunteitaan.

5. Chakrat. Mielestäni ne kolme suurta meridiaania selkärangassa kuuluvat tälle tasolle. Kun meridiaanit ovat linjoja, niin chakrat ovat kenttiä. Ne voivat olla epäkunnossa ja jopa siirtyneet pois paikoiltaan. Näistä löytyy paljon tietoa muualta. Niiden korjaaminen on kuitenkin huomattavan vaikeaa. Itse pyydän Pyhää henkeä tekemään kaikki chakraduuni. Se että onko ihmisen rakkauden antamis- ja vastaanottamiskyky kunnossa, kuten muutkin energiayhteydet, kuluu myös tälle tasolle

6. Alitajunta ja geenit. Ajattelemalla pääsee yhteyteen alitajuntaan, mutta se ei vielä tarkoita, että osaa tiedostaa alitajunnan ongelmia. Minulla meni 8 vuotta, ennen kuin tehokkaasti pystyin työstämään niitä. Geenit löysin vasta 3 vuotta myöhemmin. Lähes kaikki traumamme ovat tällä tasolla. Olen vasta tehnyt muutaman geenihoidon ja ne vaikuttavat olevan kytköksissä fyysisempiin ongelmiin.

Tärkeä osa, mikä pitää mainita on, että kannamme isä- ja äitirepresentaatioita alitajunnassa, jotta me käyttäytyisimme niin kuin he haluavat. Näiden päivittämisestä on usein tosi paljon hyötyä.

Tältä tasolta löytyvät myös ihmisten erilaiset rakkausvarastot, myötätunto sekä kokemus kuulluksi ja nähdyksi tulemisesta. PSYCH-K® on hyvä työkalu tänne, mutta on toki tilanteita, missä oma mieli ei pysty parantamaan itseään.

Monesti ongelmat ovat piilotettu itseltämme. Psyyken osat voivat olla myös ylirasittuneita tai leikkautuneet pois sydänyhteydestä, sillä ne ovat uhrattu hengissäjäämisen puolesta.

7. Perusta. Täällä meidän perustoiminnot on koodattu. Eli esimerkiksi miten elimistö suhtautuu ravintoon. Jos ihmisellä on jakaantunut persoonallisuus, niin eri persoonilla voi olla eri koodaus, mikä selittää niiden eri kyvyt. Silloin niillä on muillakin tasoilla myöskin eroja.

Jos näet, että perusta on vino niin se tarkoittaa rankkaa psyykkistä traumaa ja sen myötä todenäköisesti demoni on tunkeutunut osaan perustan alaosaa.

Perustan alla on Jumala. Makaamme hänen päällään ja täten, jos osaa hyvin liikkua tietoisuudellaan, niin seiskan pohjalla on yksi mukava tapa kohdata häntä. Minulla meni 13 vuotta opiskelua siihen, että pystyin kokemaan seiskan pohjan, sen jälkeen kun opin tiedostamaan meridiaanit.

Sosiaalinen ulottuvuus

Se miten paljon ja kuinka ihminen on yhteydessä muihin ihmisiin voi vaihdella. Kun tarkastelee ihmisten tätä ulottuvuutta voi huomata kuinka he käyttäytyvät sosiaalisesti. Ihmisellä on monta, ehkä seitsemän, sosiaalista kenttää.

Kentät menevät rikki, jotkut pelkistä sanoista tai ilmapiiristä nuorena, jotkut fyysisestä väkivallasta. Havannointiesimerkki: jos minä autan jonkun ihmissuhdeongelmaa, katson tätä ulottuvuutta ja hänen sydäntään ja tunnekehoaan. Täten ymmärrän ensin miten hän yleisesti suhtautuu ihmisiin, sitten kuinka hänen sydämensä suhtautuu tähän ihmiseen, ja viimeiseksi mitä tunteita se nostattaa.

Sivuttainen ulottuvuus

Sivuttaisliikkeet avaavat portteja rinnakkaistodellisuuksiin, siellä on keijuja ja kaikenlaista muunlaista porukkaa. Tämä tapahtuu useimmiten alitajunnassa, mutta jotkut tekevät tällaisia rituaaleja myös tietoisesti, kuten jotkut shamaanit mm. Osa mielestämme voi jäädä kiinni eri ulottuvuuksiin, ja jos on portti auki jonnekin päin, niin sieltä tulee ei-toivottuja vaikutteita elämäämme. Joillekin leffat ja kirjat voivat myöskin avata huonoja ovia, sekä tietysti myös huumeet.

Hoitonäkökulmasta katsottuna tärkeintä on saada kaikki osaset takaisin vääristä paikoista paikoilleen sekä irtisanoutuminen kaikista sopimuksista. Muista sulkea kaikki portit. Ihmisille on huomattavasti parempi saada viisaus hengeltämme tai Jumalalta kun sivusuunnista.

Ylös-Alas ulottuvuus

Tämä moraalinen ulottuvuutemme mittaa sitä, kuinka psyykkeemme on viritetty. Alaspäin mennessä kärsimyksen tuotto ja kärsimys kasvaa. Yöspäin mennessä viisaus, altruismi ja hyvinvointi kasvaa.

Kun oppii liikkumaan tällä ulottuvuudella voi vierailla eri taivaissa, tai toki helveteissäkin, jota en suosittele. Ylhäällä on paljon enkeliporukkaa ja niiltä voi myös saada apua hoidoissa, jos Jumala siihen siunaa. Jotkut haavat sitovat ihmisen alemmalle tasolle tällä ulottuvuudella kuin missä hän muuten olisi, joten siksi sekin on hyvä tarkistaa.

Tapahtumaketju ulottuvuus

Kaikki tekomme tuottavat seurauksia ja niitä pystyy seuraamaan tällä ulottuvuudella. Tätä ulottuvuutta käytän tosi vähän.

Elämänviiva ulottuvuus

Liikumme lähemmäs tai kauemmas Jumalan tahdosta tällä tosi kattavalla ulottuvuudella. Tosi harvoin tätä ulottuvuutta tarvitsee parantaa.

Ajan ulottuvuus

Mielemme hajoaa välillä ja osaset jäävät ajallisesti kiinni johonkin traumaattiseen tapahtumaan. Kun korjaa traumoja ja johdataa mielen osia takasin tähän hetkeen on hyvä trakistaa että samanlaisia ongelmia ei ole tapahtunut väli-ajasssa, niin että mieli ei jää niihin uudestaan kiini.

3D-ulottuvuus

Koska osaat lukea niin hallitset jo nämä.

Näiden lisäksi on hyvä tietää, että ihmisillä on kehon ja psyyken (sielun) lisäksi myös henki. Se on olennainen osa meitä. Minun ymmärrykseni mukaan henkemme ei voi mennä rikki, mutta ihmiset voivat olla olematta siihen osaan itsestään yhteydessä, jos he esimerkiksi rinnastavat sen johonkin huonoon isä-, äiti- tai Jumala-kokemukseen.

Jos niin on, niin se on este laaja-alaiselle viisaudelle. Hengellä voi tietää asioita, mikä sielulle on vaikeampaa tai ainakin huomattavasti hitaampaa. Henkemme voi myöskin tiedostaa sukukirouksia, (tai ihan omia) ja demoneita. Ensimmäiset saa poistettua anteeksipyynnöllä ja siunauksella. Jälkimmäiset Jeesuksen auktoriteetillä.

Demonit ovat siis tosi sairaita enkeleitä, jotka tunkeutuvat haavoihimme tai meihin, jos teemme huonoja asioita. Ne eivät kuulu meihin ja ne aiheuttavat meissä erilaisia huonoja juttuja.

Ja viimeiseksi ulkoisilla tekijöillä on totta kai myös merkitystä. Ruokavalio ja ympäristötekijät (säteily ja myrkyt) tuottavat myöskin kaikenlaisia ongelmia, mihin ihmiset tarvitsevat tietoa ja ymmärrystä

Tämä on se miten minä ymmärrän ihmisen ja tätä kaikkea, tilanteen mukaan, tiedostan kun teen hoitoa.

yhteystiedot

Puh. 044 555 6563
borje.olan@gmail.com

Kotivastaanottoni:
Börje Ölander
Arentinkuja 1 C 283
Helsinki

Joogakoulu Shanti:
Runeberginkatu 43, 4 krs.
Helsinki

Sivukartta

facebook